Centre de expertiza ESYRO pentru protectia mediului in ROMANIAContact
Parcul Stiintific si Tehnologic TehnopolIS
Bdul Poitiers nr. 10
700671 Iasi
Tel/Fax: + 40 332 107 991
Mobil: + 40 744 829 114
Email:
Web: www.enviroscopy.ro

Domenii de expertiza ESYROSC EnviroScopY SRL Romania (ESYRO) este, incepand din 10.06.2010, inregistrata in REGISTRU NATIONAL AL ELABORATORILOR DE STUDII PENTRU PROTECTIA MEDIULUI si este atestata pentru intocmirea de Rapoarte de mediu, Rapoarte privind Impactul asupra mediului, Bilanturi de mediu, Rapoarte de Amplasament si Studii de Evaluare Adecvata.

Servicii* pachet externalizare pentru toate serviciile dvs. de mediu: pentru a integra serviciile de mediu pe care le ofera cu activitatile zilnice ale clientilor sai, SC EnviroScopY SRL se bazeaza pe o colaborare stransa cu acestia. Noi intelegem ca productia fara intreruperi, costurile de functionare nefluctuante, precum si conformarea legislativa permanenta sunt ingrediente esentiale ale succesului companiilor industriale. Astfel, SC EnviroScopY SRL poate realiza programul de externalizare care se potriveste cel mai bine nevoilor companiei dumneavoastra. Pentru ca externalizarea serviciilor dvs. de mediu sa fie un succes, trebuie sa va alegeti partenerul potrivit: un furnizor care sa cunoasca in profunzime legislatia de mediu aplicabila si sa fie capabil a rezolva toate problemele legate de protectia mediului in cadrul organizatiei dv. Un furnizor care sa va ofere un singur pachet complex de solutii si sa va asigure interfata cu autoritatile de mediu si alte parti interesate. Si nu in ultimul rand, un furnizor cu capacitate dovedita de a oferi servicii de inalta calitate si de a construi relatii durabile cu clientii dv. SC EnviroScopY SRL va poate oferi un pachet de solutii pentru toate serviciile de care aveti nevoie in domeniul protectiei mediului: Asigurarea conformarii cu legislatia de mediu in vigoare; Obtinerea autorizatiilor si acordurilor de mediu necesare; Identificarea de solutii optime pentru realizarea programului de conformare; Realizarea de studii specifice de mediu; Implementarea de sisteme de management; Instruirea personalului; Medierea relatiei cu autoritatile competente. Externalizarea serviciilor de mediu catre SC EnviroScopY SRL va avea ca rezultat nu numai economisirea de resurse importante ale companiei dvs., ci va asigura si cresterea performantei de mediu, reducand astfel riscurile de accidente si incidente;

* managementul factorilor de mediu;

*elaborare bilant de mediu - nivel 0, I si II;

*elaborare studiu de impact asupra mediului;

*aer: masuratori si simulari (standard si 3D) a calitatii aerului la scara regionala;

*apa: analize calitate, riscuri inundatii, simulare procese hidrologice;

*sol: analize contaminare si solutii de decontaminare, analiza riscuri de instabilitate;

*deseuri: triere, stocare, eliminare, management si monitorizare;

*substante toxice: caracterizare, stocare, eliminare, monitorizare;

*ecologie: biodiversitate, bioindicatori, bioremediere;

*radiatii electromagnetice ionizante si non-ionizante: efecte, solutii, monitorizare, modelare;

*schimbari climatice: fenomene extreme, modelare, comunicare, consecinte;

*sanatatea umana: efecte, consecinte;

*consultanta si audit: - standarde de calitate si mediu.

*laborator analiza: - conform standarde EN si RENAR.


Referinte • Raport la studiul de evaluare al impactului asupra mediului pentru proiect "Renaissance" - beneficiar: SC Macony Trade House SRL Iasi.
 • Raport de mediu la proiect privind "Reactualizare plan urbanistic al municipiului Radauti" - beneficiar: SC Habitat Proiect SA Iasi.
 • Reevaluare impact asupra mediu pentru includerea activitatii statiei de betoane pe amplasamentul firmei la punctul de lucru Codlea si realizare raport pentru aceasta reevaluare - beneficiar: SC Ashroich Romania S.R.L. Codlea.
 • Intocmire studiu de evaluare a impactului asupra mediului pentru pensiunea turistica rurala a SC Pestera Liliecilor SRL din comuna Moieciu, jud. Brasov - beneficiar: SC Pestera Liliecilor SRL Brasov.
 • Raport la studiul de avaluare a impactului asupra mediului pentru investitia "Alimentare canalizare" - beneficiar: Com. Gropnita, Jud. Iasi.
 • Studiu de evaluare a impactului asupra mediului pentru investitia "Santier de mangalizare" amplasat in extravilanul localitatii Sangeorgiu de Padure - beneficiar: SC Fancom Impex SRL Lupeni.
 • Consultanta si intocmire raport de mediu pentr planul urbanistic general al comunei Barnova, jud. Iasi - beneficiar: Consiliul Local al com. Barnova, jud. Iasi.
 • Studiu de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul Management comun Romania - Republica Moldova pentru conservarea biodiversitatii in zona de granita - beneficiar: Agentia pentru Protectia Mediului Iasi.
 • Intocmire raport la studiul de evaluare a impactului asupra mediului la obiectivul Pilon antena - Radio Trinitas amplasat pe Vf. Toaca, Masiv Ceahlau - beneficiar: Mitropolia Moldovei si Bucovinei - ICM Trinitas, Iasi.
 • Intocmire raport la studiul de evaluare a impactului asupra mediului pentru obiectivul Casa de pelerini si calugari Panagaia, com. Ceahlau - beneficiar Mitropolia Moldovei si Bucovinei.
 • Bilanturi de mediu de nivel 0 si I, intocmire rapoarte aferente celor 2 bilanturi si consultanta de propunere program pentru conformare corespunzatoare obligatiilor de mediu - beneficiar: SC Mecanica SA Vaslui.
 • Studiu de impact asupra mediului si raport pentru acest studiu la obiectivul Construire stavilar pe cursul raului Jijia Noua din zona Cotu Morii, jud. Iasi - beneficiar Consiliul Local al com. Victoria, jud. Iasi.
 • Efectuare prelevare probe de sol si ape subterane si analiza de laborator a acestora in laboratoare autorizate RENAR - beneficiar SC Antrepriza Lucrari Drumuri si Poduri SA Iasi.
 • Raport la studiu de evaluare a impactului asupra mediului pentru obiectivul Exploatarea agregatelor minerale din albia raului Siret, in perimetrele Ion Creanga si Cotu Vames, jud. Neamt - beneficiar: SC Somaco SA Bucuresti - sucursala Roman.
 • Studiu de evaluare a impactului asupra mediului pentru obiectivul Amenajare in hala existenta a unei linii de polistiren extrudat & memoriu tehnic pentru acest obiectiv - beneficiar: SC Austrotherm Com SRL Bucuresti, punct de lucru: com. Horia, Jud. Neamt.
 • Bilant de mediu pentru incetare activitate, prelevare probe sol si analiza in laborator autorizat RENAR - beneficiar: SC Carmeuse Holding SRL Brasov.
 • Bilant de mediu nivel I si II, rapoarte pentru aceste bilanturi si consultanta propunere program pentru conformare - beneficiar: SC protan SA Bucuresti.
 • Intocmirea bilantului de mediu nivel I si a raportului aferent la obiectivul Platforma industriala Calnicel - beneficiar: UCMR SA Resita.
 • Intocmirea studiului de impact asupra mediului si a raportului aferent pentru proiectul Reabilitare si modernizare drum judetean DJ 207 E - beneficiar SC Relians Corp SRL Iasi.